Afișez toate cele 3 rezultate

Frânghie de cățărat cu platforme, 200 cm

131,99 lei

Acest frânghie de cățărare cu platformă, oferă multă distracție și mișcare pentru băieți și fete. De asemenea, încurajează copiii să-și exerseze echilibrul, coordonarea și să-și arate încrederea! Această frânghie este fabricată din PE, oferind ore de distracție și ani de joacă cu siguranță solidă. Frânghia de cățărat cu cârlig, poate fi atașată cu ușurință la un set de leagăn sau unei ramuri de copac. Platformele de diferite culori sunt alese astfel încât copiilor să le placă mai mult.

Leagăn trapez cu inele

128,99 lei

Această bară tip leagăn trapez cu inele îmbunătățește coordonarea fizică a copiilor și îi face mai flexibili în timp ce se distrează, fiind benefică atât pentru sănătatea fizică, cât și cea mentală. Setul de bară trapez și inele combină două produse distractive într-unul singur. Acest set permite copiilor dvs. să se distreze agățându-se de inele cu mâinile sau să se dea în leagăn pe bară. Atât bara, cât și inelele sunt robuste și ușor de ținut. Corzile sunt moi la atingere, impermeabile și rezistă, de asemenea, la intemperii. În plus, suprafața barei de cățărare are linii antiderapante pentru a crește frecarea și pentru a oferi siguranță copiilor.

Scară cu 5 trepte, 210 cm, lemn masiv de pin

111,99 lei

Această scară din lemn cu 5 trepte oferă multă distracție copiilor dvs.! Scara din funie, cu trepte din lemn masiv de pin și funie din PE, este robustă pentru micuții dvs., având în vedere faptul ca le place să se cațere în sus și în jos. Scara este rezistentă la intemperii. Prin urmare, este potrivită pentru grădină și curte. În plus, scara de cățărare are două funii care au în capăt inele de suspensie pentru atașarea la un leagăn sau la un turn de joacă. Scara este recomandată pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Vă rugăm să vă asigurați că scara este utilizată numai sub supravegherea directă a unui adult.