Afișez 1 - 20 din 98 de rezultate

Bestway Centru de joacă Fantastic Aquarium, 239x206x86 cm

310,99 lei

Acest centru de joacă Fantastic Aquarium de la Bestway este un ținut marin minunat pentru copii! Copiii se vor distra înotând cu delfinul, peștele clovn și caracatița. Copiii pot arunca inelele incluse pe tentaculele sale. Palmierul va pulveriza apă spre copii, odată atașat la un furtun de grădină, pentru o distracție suplimentară, și le va oferi răcoare în timp ce se joacă la soare. Copiii se pot da și pe toboganul detașabil în această piscină pentru joacă. Centrul de joacă are o supapă de scurgere ușor de utilizat, pentru a elibera apa din piscină, astfel încât să puteți curăța și stoca cu ușurință piscina, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscină Big Lagoon Family Pool, 262x157x46 cm

197,99 lei

De ce să cheltuiți o grămadă de bani pe o vacanță, când vă puteți bucura de o vacanță chiar în curtea din spate? Această piscină gonflabilă inovatoare Big Lagoon Family Pool, de la Bestway, este perfectă pentru dvs. și cei mici, pentru a avea parte de distracție în timpul înotului! Această piscină gonflabilă este fabricată din vinilin rezistent, făcând-o robustă și durabilă. Apa din piscină se va scurge cu ajutorul supapei de evacuare ușor de utilizat. Pachetul de livrare include și un petic pentru reparații. Notă importantă: Piscina gonflabilă supraterană este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

Bestway Piscină cu cadru Steel Pro, 366 x 76 cm

1.118,99 lei

Vă puteți distra de minune cu familia și prietenii în această piscină Steel Pro de la Bestway. Forma rotundă oferă o zonă generoasă pentru înot și joacă. Pereții laterali robuști ai piscinei sunt realizați din material Tritech. Este un material consolidat cu 3 straturi, cu un miez din plasă de poliester și două straturi de PVC foarte bun pentru rezistență și durabilitate superioare. Cadrul din oțel face această piscină rezistentă la coroziune, iar cele 3 straturi oferă un sprijin suplimentar pereților laterali. Supapa încorporată de scurgere pentru controlul scurgerii se conectează la furtunul de grădină cu un adaptor inclus pentru a face ca apa să se scurgă mai ușor. Designul de formă rotundă asigură o instalare ușoară, stabilitate sporită și economie de spațiu, deoarece piscina nu necesită suport lateral. Această piscină supraterană este, de asemenea, echipată cu un sistem patentat FrameLink și conectori în T personalizați, ce oferă conexiuni robuste ale cadrului, prevenind coroziunea metalului. Această piscină este ușor de demontat atunci când vă pregătiți pentru depozitarea ei, în afara sezonului.

Bestway Piscină cu cadru Steel Pro, 396×84 cm

1.391,99 lei

Vă puteți distra de minune cu familia și prietenii în această piscină Steel Pro de la Bestway. Forma rotundă oferă o zonă generoasă pentru înot și joacă. Pereții piscinei sunt construiți cu DuraPlus™, un material întărit cu o plasă din poliester și două straturi de PVC de calibru ridicat pentru rezistență și durabilitate, superioare. Banda cu 3 straturi oferă suport suplimentar peretelui pentru piscină. Piscina este prevăzută cu sistemul patentat FrameLink System™, iar conectorii în T pot preveni coroziunea metal pe metal. Datorită supapei de scurgere încorporată, pentru controlul debitului, care se conectează la furtunul de grădină (cu adaptor inclus), este ușor să descărcați apa. Această piscină supraterană este, de asemenea, echipată cu accesorii pentru compatibilitatea cu pompele de filtrare Flowclear™. În plus, este inclus și un plasture de reparare cu adeziv subacvatic. Cadrul este ușor de instalat în 20 de minute și de dezasamblat atunci când vă pregătiți pentru depozitarea în afara sezonului.

Bestway Piscină de joacă & baldachin, albastru, 140x140x114 cm, 52192

162,99 lei

Lăsați-i pe micuții dvs. să se distreze de minune în această piscină de joacă 52192 de la Bestway! Această piscină poate fi rapid umflată și dezumflată. Datorită podelei din vinil căptușite, de calitate superioară, pentru un confort sporit, această piscină gonflabilă este robustă și durabilă. Piscina include și un baldachin detașabil, cu elemente de fixare ușor de folosit, pentru a proteja copiii de razele dăunătoare ale soarelui. Bucurați-vă de apa răcoroasă și distrați-vă în curtea din spate cu această piscină gonflabilă! Robinetul de scurgere ușor de utilizat face ca golirea piscinei să pară o joacă. Vă rugăm să rețineți că piscina este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

Bestway Piscină Dinosaur Fill’N Fun

186,99 lei

Cu această uimitoare piscină Dinosaur Fill’N Fun de la Bestway amplasată în grădină sau în curtea din spate, copiii dvs. vor avea parte de distracție pe toată perioada verii! Această piscină este robustă și durabilă și este alcătuită dintr-un perete lateral rigid din PVC, foarte rezistent, care este atașat la o podea rezistentă din vinil, în interiorul piscinei încăpând până la 2074 L de apă. Pachetul de livrare include 1 piscină.

Bestway Piscină Fast Set, albastru, 244×66 cm, rotund

500,99 lei

Răcoriți-vă în zilele fierbinți în piscina Fast Set de la Bestway! Este destul de ușor de instalat și conține până la 2100 L de apă. Forma sa rotundă oferă mai mult spațiu pentru înot și joacă. Pereții laterali foarte puternici ai acestei piscine supraterane sunt construiți cu Tritech, un material ranforsat cu 3 straturi, cu plasă de poliester în mijloc, încadrată între două straturi de material PVC de mare grosime. Inelul superior gonflabil susține căptușeala. Apa poate fi evacuată ușor și rapid cu ajutorul supapei de scurgere. Atașați supapa la un furtun de grădină (cu adaptorul inclus). Piscina se pliază cu ușurință pentru depozitare sau transport atunci când nu este utilizată. În timpul utilizării, înlocuiți cartușul pompei o dată la 2 săptămâni.

Bestway Piscină Fill ‘N Fun Odyssey, 244×46 cm

198,99 lei

Copiii dvs. se pot distra de minune vara, cu această uimitoare piscină Fill ‘N Fun Odyssey de la Bestway, în grădina sau curtea dvs.! Această piscină este robustă și durabilă și este realizată dintr-un perete lateral din PVC rigid, rezistent, atașat permanent la o podea din vinilin rezistentă. Are o capacitate de până la 2074 L de apă. Pereții transparenți cu grafica interesantă a unui recif de corali colorat creează un efect vizual deosebit.

Bestway Piscină gonflabilă Fast Set, 244×66 cm, rotundă, 57265

248,99 lei

Cu această piscină gonflabilă Fast Set 57265 de la Bestway în grădina sau curtea dvs, veți avea parte de multă distracție împreună cu familia și prietenii. Material premium: Piscina gonflabilă are pereți consolidați din Tritech, un material întărit cu 3 straturi, format din PVC rezistent laminat și o plasă de poliester.Configurare ușoară: Piscina gonflabilă poate fi instalată rapid și ușor. Pur și simplu așezați piscina pe o suprafață plană, umflați inelul superior și apoi umpleți piscina cu apă.Design pliabil: Piscina este ușor de pliat pentru depozitare și transport, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscină gonflabilă Fast Set, 305 x 76 cm, rotundă, 57266

286,99 lei

Distrați-vă de minune în curtea dvs. împreună cu familia și prietenii, în această piscină gonflabilă Fast Set 57266 de la Bestway! Piscina elegantă are pereți consolidați, care sunt fabricați din Tritech, un material întărit cu 3 straturi, alcătuit din PVC laminat pentru utilizare intensivă și o plasă din poliester. Această piscină gonflabilă poate fi instalată rapid și ușor. Așezați pur și simplu piscina pe o suprafață plană, umflați inelul superior și apoi umpleți piscina cu apă. Piscina este ușor de pliat pentru depozitare și transport, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscină gonflabilă Fast Set, 366 x 76 cm, rotundă, 57273

415,99 lei

Distrați-vă în curtea dvs. împreună cu familia și prietenii, cu această piscină gonflabilă Fast Set 57273 de la Bestway! Piscina elegantă are pereți consolidați, care sunt fabricați din Tritech, un material întărit cu 3 straturi, alcătuit din PVC laminat pentru utilizare intensivă și o plasă din poliester. Această piscină gonflabilă poate fi instalată rapid și ușor. Așezați pur și simplu piscina pe o suprafață plană, umflați inelul superior și apoi umpleți piscina cu apă. Piscina este ușor de pliat pentru depozitare și transport, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscina gonflabilă Fast Set, albastru, 183×51 cm, rotundă

164,99 lei

Distrați-vă de minune în curtea dvs. împreună cu familia și prietenii, în această piscină gonflabilă Fast Set de la Bestway! Piscina elegantă are pereți consolidați, care sunt fabricați din Tritech, un material întărit cu 3 straturi, alcătuit din PVC laminat pentru utilizare intensivă și o plasă din poliester. Această piscină gonflabilă poate fi instalată rapid și ușor. Așezați pur și simplu piscina pe o suprafață plană, umflați inelul superior și apoi umpleți piscina cu apă.

Bestway Piscină gonflabilă model junglă, cu protecție UV, 52179

143,99 lei

Copilul dvs. se va distra de minune bălăcindu-se în această piscină gonflabilă model junglă cu protecție UV, de la Bestway. Vinilinul pre-testat asigură o construcție robustă și durabilă, iar piscina are o capacitate de până la 26 L. Are o bază moale, gonflabilă pentru mai mult confort. Această piscină gonflabilă cu tematica junglă are un umbrar în formă de palmier, care vă va proteja micuțul de soarele arzător. Este foarte ușor de umflat și dezumflat. De asemenea, se poate plia cu ușurință pentru depozitare sau transport, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscină gonflabilă Staycation Pool, 54168

298,99 lei

De ce să cheltuiți o grămadă de bani pe o vacanță, când puteți avea propriul loc de cazare chiar în curtea din spate? Această piscină gonflabilă inovatoare Staycation Pool 54168 de la Bestway este perfectă pentru dvs. și cei mici, pentru a avea parte de o distracție neprețuită la înot în timpul verii! Piscina este dotată cu un șezlong încorporat, cu un spătar confortabil pentru a vă relaxa în timp ce copiii se bălăcesc în piscină. Fabricată din vinil robust și durabil, această piscină gonflabilă este rezistentă. Suportul pentru pahare vă păstrează băuturile aproape! Apa din piscină poate fi scursă cu ajutorul supapei de evacuare ușor de utilizat. De asemenea, sunt incluse petice rezistente pentru reparații.

Bestway Piscină gonflabilă Undersea Adventure, 54177

302,99 lei

Copiii dvs. se vor bucura de o aventură magică subacvatică cu această uimitoare piscină gonflabilă 54177 de la Bestway. Datorită construcției sale de înaltă calitate, din vinil și cu fascicule verticale, această piscină este robustă și durabilă și are o capacitate de până la 778 L. Piscina este proiectată cu pereți laterali foarte lați pentru o stabilitate sporită. Această piscină poate fi umflată și dezumflată rapid. Purtați ochelarii de protecție 3D și minunați-vă de frumoasa lume submarină și de comorile din cristal, chiar în fața ochilor voștri! Pachetul de livrare include 1 piscină, 2 perechi de ochelari 3D și 1 pachet de cristale.

Bestway Piscină gonflabilă, 305 x 183 x 56 cm

271,99 lei

De ce să cheltuiți o grămadă de bani pe o vacanță, când vă puteți bucura de o vacanță chiar în curtea din spate? Această piscină gonflabilă inovatoare de la Bestway este perfectă pentru dvs. și cei mici, pentru a avea parte de distracție în timpul înotului! Fabricată din vinil robust și rezistent, această piscină gonflabilă este durabilă. Apa din piscină se va scurge cu ajutorul supapei de evacuare ușor de utilizat. Pachetul de livrare include și un petic pentru reparații. Piscina gonflabila supraterană este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 6 ani.

Bestway Piscină gonflabilă, albastru/alb, 262x175x51 cm dreptunghiular

221,99 lei

De ce să cheltuiți o grămadă de bani pe o vacanță, când vă puteți bucura de o vacanță în propria curte din spate? Această piscină gonflabilă inovatoare de la Bestway este perfectă pentru dvs. și cei mici, pentru a avea parte de distracție și înot toată vara! Această piscină gonflabilă este fabricată din vinilin rezistent, făcând-o robustă și durabilă. Apa din piscină se va scurge cu ajutorul supapei de evacuare ușor de utilizat. Pachetul de livrare include și un petic pentru reparații. Notă importantă: Piscina gonflabilă supraterană este potrivită pentru copii cu vârsta de peste 6 ani.

Bestway Piscină My First Frame Pool, 122x122x30,5 cm

205,99 lei

Bucurați-vă de multă distracție în această piscină My First Frame Pool, de la Bestway! Piscina dreptunghiulară oferă mai mult spațiu pentru înot și joacă! Piscina poate fi amenajată rapid și ușor și gata pentru a fi umplută în doar 10 minute. Materialele PVC cu 3 straturi rezistente la perforare, asigură un plus de rezistență și durabilitate piscinei. Cadrul robust din metal garantează o construcție stabilă. Vă rugăm să rețineți că are 3 culori asortate, iar livrarea este aleatorie.

Bestway Piscină My First Frame Pool, 152 cm

249,99 lei

Copiii dvs. se vor distra de minune în apă, cu această piscină My First Frame Pool de la Bestway, forma sa rotundă asigurând mai mult spațiu pentru joacă și înot. Această piscină supraterană combină durabilitatea și eleganța și va adăuga energie și distracție în grădina sau curtea dvs. Această piscină elegantă are pereți întăriți, care sunt fabricați din material de PVC. Datorită cadrului din oțel premium și pereților laterali întăriți, piscina supraterană este foarte stabilă și durabilă. În plus, piscina cu cadru este ușor de montat, asigurând o conectare sigură și rapidă a țevilor. Pur și simplu așezați piscina pe o suprafață plată, montați în întregime cadrul și apoi umpleți piscina cu apă. În plus, un petic de reparații rezistent este inclus în pachetul de livrare. Piscina este ușor de pliat pentru depozitare și transport, atunci când nu este utilizată.

Bestway Piscină My First Frame Pool, 152×38 cm

127,99 lei

Bucurați-vă de multă distracție în această piscină My First Frame Pool, de la Bestway! Piscina rotundă oferă mai mult spațiu pentru înot și joacă! Piscina poate fi instalată rapid, ușor și gata pentru a fi umplută în doar 10 minute. Materialele PVC cu 3 straturi rezistente la perforare oferă un plus de rezistență și durabilitate piscinei. Forma rotundă a piscinei asigură o instalare ușoară, o stabilitate sporită și mai puțin spațiu irosit datorită faptului că piscina nu necesită sprijin lateral. Cadrul robust din metal garantează o construcție stabilă.