Afișez toate cele 10 rezultate

Bară de gimnastică de grădină, 140×170 cm, lemn pin tratat&oțel

176,99 lei

Această bară de grădină oferă copiilor dvs. mult divertisment în timp ce fac mișcare. Această bară de tracțiuni este susținută de doi stâlpi din lemn de pin tratat, fiind robustă, stabilă și rezistentă la putrezire. Barele transversale din oțel au, de asemenea, un finisaj foarte neted, pentru facilitarea mișcărilor. Bara de lemn ajută la antrenarea multor grupe musculare din partea superioară a corpului, inclusiv degetele, brațele, spatele și pieptul.

Bară de gimnastică de grădină, 272×170 cm, lemn pin tratat&oțel

278,99 lei

Această bară de grădină oferă copiilor dvs. mult divertisment în timp ce fac mișcare. Această bară de tracțiuni este susținută de trei stâlpi din lemn de pin tratat, fiind robustă, stabilă și rezistentă la putrezire. Barele transversale din oțel au, de asemenea, un finisaj foarte neted, pentru facilitarea mișcărilor. Bara de lemn ajută la antrenarea multor grupe musculare din partea superioară a corpului, inclusiv degetele, brațele, spatele și pieptul.

Bară de gimnastică de grădină, 404×170 cm, lemn pin tratat&oțel

369,99 lei

Această bară de grădină oferă copiilor dvs. mult divertisment în timp ce fac mișcare. Această bară de tracțiuni este susținută de patru stâlpi din lemn de pin tratat, fiind robustă, stabilă și rezistentă la putrezire. Barele transversale din oțel au, de asemenea, un finisaj foarte neted pentru facilitarea mișcărilor. În plus, se configurează pe două înălțimi diferite. Bara de lemn ajută la exercitarea multor grupuri musculare în partea superioară a corpului, inclusiv degetele, brațele, spatele și pieptul.

Bară de rotire, roșu, 125 cm, oțel

128,99 lei

Cu această bară de rotire, copiii mici se pot distra la propriul nivel de înălțime. Această bară de rostogolire este fabricată din oțel vopsit electrostatic, care îi conferă o protecție maximă împotriva formării de rugină și asigură o suprafață netedă. Copiii au unde să facă rostogoliri în aer sau să efectueze alte exerciții la această bară. Poate fi montată cu ușurință pe un cadru de cățărare.

Bare de rotire, 2 piese, roșu, 125 cm, oțel

181,99 lei

Cu acest set de bare de rotire, copiii mici se pot distra la propriul nivel de înălțime. Aceaste bare de rostogolire sunt fabricate din oțel vopsit electrostatic, ceea ce le conferă o protecție maximă împotriva formării de rugină și asigură o suprafață netedă. Copiii au unde să facă rostogoliri în aer sau să efectueze alte exerciții la această bară. Pot fi montate cu ușurință pe un cadru de cățărare.

Bare de rotire, 3 piese, roșu, 125 cm, oțel

241,99 lei

Cu acest set de bare de rotire, copiii mici se pot distra la propriul nivel de înălțime. Aceaste bare de rostogolire sunt fabricate din oțel vopsit electrostatic, ceea ce le conferă o protecție maximă împotriva formării de rugină și asigură o suprafață netedă. Copiii au unde să facă rostogoliri în aer sau să efectueze alte exerciții la această bară. Pot fi montate cu ușurință pe un cadru de cățărare.

Cadru de cățărare cu poartă de fotbal, 170x60x170 cm, lemn pin

658,99 lei

Imaginați-vă cât de bucuroși vor fi copiii dvs. în timp ce se distrează în curtea din spate cu acest cadru de cățărare! Oferă opțiuni atât pentru a face sport, cât și pentru a juca jocuri. Acest set de joacă pentru exterior are o scară cu 5 trepte și o poartă de fotbal. Grilajul de cățărare este fabricat din lemn de pin tratat, fiind rezistent la putrezire și robust. În plus, dispune de o poartă de fotbal, și astfel micuții dvs. își pot invita prietenii să se joace sau să se antreneze împreună. De asemenea, pot urca și coborî și pot merge pe barele orizontale.

Cadru de cățărare, 240x100x170 cm, lemn de pin tratat

1.287,99 lei

Imaginați-vă cât de bucuroși vor fi copiii dvs., când se vor distra în curtea din spate cu acest cadru de cățărare! Acest set de joacă în aer liber are o scară în 5 trepte, un perete de cățărat cu pietre, un perete cu plasă, o funie cu trepte de lemn și o bară pentru rostogoliri. Cadrul de cățărare este realizat din lemn de pin tratat și oțel, fiind rezistent la putrezire și robust. De asemenea, micuții dvs. își pot invita prietenii să se alăture distracției. Se pot cățăra în sus și în jos și, de asemenea, pot merge înainte prin barele orizontale. Cadrul de cățărare oferă o mulțime de opțiuni de exerciții pentru copiii dvs., cum ar fi tracțiuni, întinderea mușchilor etc.

Masă de picnic pentru copii, cu bănci, roz, 79x69x42 cm

370,99 lei

Copilul dvs. se va distra la joacă cu acest set de masă de picnic pentru copii. Se livrează ca set complet cu bănci și o masă incluse. Această masă de picnic pentru copii este realizată din plastic, ceea ce o face ușor de curățat și ușoară în greutate. Este un loc ideal pentru ca cei mici să înceapă noile proiecte de artă și creație. Prietenii cu care să vorbească și jucăriile cu care să se joace vor fi, de asemenea, binevenite. În jurul acestei mese de picnic cu bănci integrate, copiii dvs. se vor distra de minune cu prietenii.

Spalier de exterior, 170x60x170 cm, lemn masiv de pin

385,99 lei

Lăsați-i pe micuții dvs. minunați să se joace și să se urce pe acest spalier de cățărat din lemn, și să se bucure de distracție! Acest spalier de cățărat este fabricat din lemn masiv de pin, ceea ce îl face stabil și durabil pentru utilizare în aer liber. De asemenea, grilajul din lemn vă oferă un sprijin rezistent. Copiii se pot cățăra în sus și în jos pe scările laterale și pot merge înainte prin barele orizontale. Suportul de joacă oferă o mulțime de opțiuni de exerciții pentru copiii dvs., cum ar fi tracțiuni, stretching etc.