Afișez toate cele 5 rezultate

Banc de lucru pentru copii, cu unelte, Verde + Gri

325,99 lei

Acest banc de lucru distractiv, cu o construcție durabilă și solidă, este perfect pentru micii constructori pentru a se bucura de ore de joacă pline de imaginație. Manopera de înaltă calitate și starea stabilă a bancului de lucru asigură siguranța tinerilor noștri învățăcei. Micii constructori vor avea parte de multă distracție, ciocănind și înșurubând cu ajutorul uneltelor realiste. Bancul de lucru este proiectat pentru a susține toate piesele incluse. Cârligele, rafturile și spațiul de depozitare, păstrează toate uneltele și proviziile organizate și la îndemână. Copiii dumneavoastră nu numai că vor iubi să se joace cu acest banc de lucru, dar le va fi de folos, de asemenea, și pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și sociale într-un mod jucăuș. Este potrivit pentru copii cu vârsta minimă de 3 ani. Asamblarea este foarte ușoară. Livrarea include: 1 x banc de lucru de jucărie, 1 x perforator ziduri, 1 x cască, 8 x piulițe, 2 x șurubelnițe, 1 x șurub (lungime: 6,8 cm), 6 x șuruburi (lungime: 5,4 cm), 6 x șuruburi (lungime 4,5 cm), 10 x șuruburi (lungime: 3 cm), 2 x bucăți de jucărie din lemn, 1 x fierăstrau, 1 x ciocan, 1 x raft pentru unelte, 1 x roată dințată (diametru: 10 cm), 2 x roți dințate (diametru: 6 cm), 1 x cheie fixă, 1 x clește.

Cărucior pentru păpuși din lemn 53 x 25,7 x 50 cm, alb

177,99 lei

Acest cărucior pentru păpuși din lemn este ideal pentru copii atunci când doresc să-și plimbe păpușile. Căruciorul este fabricat din MDF și lemn de pin, iar roțile sale sunt echipate cu benzi de cauciuc ce atenuează zgomotul la mers. De asemenea, o saltea moale din material textil este inclusă.

Masă de toaletă de jucărie cu 3 oglinzi, camera de joacă, lumină/sunet

316,99 lei

Insuflați în viața copiilor dvs. o doză de extravaganță cu această masă de toaletă pentru copii!Micuța dvs. coafeză sau micul expert în machiaj se poate pregăti folosind acest birou din plastic incasabil pentru cosmetice, care este sigur și funcțional. Masa de toaletă are lumini acționate de butoane și alimentate de baterii pentru a ilumina oglinda elegantă. Atunci când se apasă butonul în formă de inimă din partea de sus, pereții oglinzilor se deschid, cântă muzica și corpul de iluminat de pe rama oglinzii începe să se aprindă. Mai mult decât atât, ventilatorul drăguț, de fapt funcționează ca unul real! Există și un sertar în birou pentru organizarea obiectelor de înfrumusețare incluse. Construcția sa robustă o face rezistentă și ușor de curățat.Copiii dvs. nu numai că vor adora joaca la această măsuță de toaletă, dar acest lucru îi va ajuta, de asemenea, să dezvolte abilități sociale și de comunicare prin joacă. Este potrivit pentru copii de 3 ani și peste.Această masă de cosmetice de jucărie are nevoie de 5 x baterii AA, care nu sunt incluse în livrare.Livrarea include: 1 x masă de toaletă de jucărie, 1 x scaun, 1 x ventilator, 3 x lacuri de unghii, 2 x brățări, 2 x rujuri, 3 x inele, 2 x agrafe de păr, 1 x colier și 1 x pieptene.

Set de joacă banc de lucru pentru copii 51 piese 57x32x68 cm

227,99 lei

Oferiți meșterului aspirant entuziasmul de a simula pe un banc de lucru cu acest set de atelier de jucărie pentru copii! Nu numai că va aduce distracții interminabile copiilor, dar va fi și o jucărie excelentă pentru dezvoltarea coordonării mâinilor / ochilor. Mai mult decât atât, acest banc de lucru de jucărie pentru copii le permite copiilor dvs. să petreacă ore în șir cu jocuri de imaginație, fiind perfect pentru copii să se joace, de asemenea, pe roluri cu prietenii și părinții. Caracterizat prin culori strălucitoare și componente atractive, acest set de joacă imaginativ cu banc de lucru este dotat cu accesorii realiste, precum burghie, menghine, șurubelnițe, ciocane etc. Datorită rafturilor, compartimentelor de depozitare și panoului de scule, acest banc de unelte are un spațiu amplu de lucru pentru depozitarea tuturor uneltelor și accesoriilor. În timpul jocului, micuții dvs. trebuie să se confrunte cu lucruri precum coordonarea echipei, comunicarea și vor cunoaște toate uneltele de construcție! Luați acasă acest set de joacă distractiv și creativ cu banc de lucru și țineți-vă copilul ocupat să se distreze prin activități de bricolaj!

Set de joacă doctor, pentru copii, 15 piese, 38x30x67,5 cm

133,99 lei

Setul de joacă doctor pentru copii, în culori strălucitoare și cu funcții atractive, nu doar că aduce distracție nesfârșită copiilor, dar le și cultivă abilitățile de independență și acționare. Le va oferi celor mici ore în șir de joc plin de imaginație, fiind perfect pentru jocurile de rol cu prietenii și părinții. Setul superb pentru jocuri medicale, în culori luminoase și cu funcții atractive, este dotat cu 14 instrumente și accesorii medicale cu aspect realist, cum ar fi stetoscopul, ochelarii, cutii pentru pastile și vitamine, pensetă, foarfecă, otoscop, lupă etc. În timpul jocului, micuții dvs. trebuie să se confrunte cu lucruri precum coordonarea echipei, comunicarea și multe altele! Aduceți acasă acest set de doctor pentru joacă, distractiv și inovator, și lăsați-vă copilul să dea frâu liber visului de a deveni doctor!