Afișez toate cele 3 rezultate

Birou de învățare pentru copii & șevalet, reglabil

174,99 lei

Biroul cu șevalet multifuncțional pentru copii face ca învățatul să fie distractiv pentru copii. Setul de învățare pentru copii îi oferă copilului libertatea de a desena așa cum își dorește inima. Scaunul completează acest set încântător și îi ajută pe copii să se simtă confortabil atunci când își desenează capodoperele. În plus, zona de depozitare de sub șevalet oferă un spațiu amplu pentru creioane, acuarele, hârtie și multe altele. Biroul este pliabil, fiind ușor de depozitat și transportat.

Set de joacă pentru copii cu șevalet şi birou 3 în 1

186,99 lei

Acest set de învățare pentru copii, care are culori intense și caracteristici atractive, nu numai că le aduce copiilor distracție nesfârșită, dar le cultivă și creativitatea. Șevaletul cu două fețe are o tablă magnetică pe o parte și o tablă cu cretă pe cealaltă, oferind copilului dumneavoastră o varietate de opțiuni și ore de distracție creativă. Compartimentele convenabile de sub birou le permit copiilor să aibă acces ușor la litere, creioane, cretă sau orice altceva, și puteți, de asemenea, să păstrați bine organizate articolele pentru învățare ale copilului. În plus, pune la dispoziție mult spațiu pe masă pentru a desena sau pentru a scrie pe foi de hârtie.

Șevalet pentru copii 2-1 cu tablă magnetică și cu cretă

97,99 lei

Învățarea nu ar trebui să se limiteze doar la clasă, așa că lăsați imaginația copilului dumneavoastră să se dezvolte, cu acest șevalet de învățare multifuncțional, pentru copii! Setul cu tablă magnetică albă, tablă cu cretă și șevalet de pictură este un instrument de învățare versatil care poate fi folosit pentru a preda ecuații matematice simple, cuvinte de bază, alfabetul și desenul. Acest șevalet cu două fețe are o tablă magnetică pe o parte și o tablă cu cretă pe cealaltă, oferind copilului dvs. o varietate de opțiuni și ore de distracție creativă. Există o tavă practică sub acest șevalet cu două fețe pentru a păstra obiectele esențiale la îndemână. În plus, are și cleme pentru a prinde hârtia pe care copiii dvs. pot desena cu markere sau creioane colorate.