Articolul 1 – Platformă

SmartPlace

Compania privată cu răspundere limitată SMART BRAIN FACTORY S.R.L, cu sediul în BUCURESTI SECTORUL 4 str. TURNU MAGURELE Nr 9, Bloc R12, Scara B, ETAJ 8, Ap 7, funcționează în Romania având cui 45521033 pe site-ul www.smartplace.ro

Platformă

Mediul în care SMART BRAIN FACTORY S.R.L ofera spre comercializare produse.

Utilizator

Orice vizitator al Mediului

Client

Utilizator al Mediului care procedează la achiziționarea unui Articol prin intermediul Platformei.

Contract de Vânzare

Contractul de vânzare care apare între Vânzător și Client prin intermediul Platformei.

Articolul 2 – Aplicabilitate

2.1 Acești termeni și condiții se aplică la comandarea și achiziționarea de produse de pe Marketplace (în continuare: Termeni și Condiții Generale de Cumpărare prin SmartPlace).

2.2 Clientul care plasează o comandă pentru un produs oferit de SmartPlace marketplace in cadrul Mediului acceptă aplicabilitatea Termenilor și Condițiilor Generale de Cumpărare pe SmartPlace .

2.3. Abaterile de la prevederile acestor Termeni și Condiții Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlace  pot fi consemnate în scris. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare și aplicabilitate deplină.

2.4 Acești Termeni și Condiții Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlace sunt aplicabile atât cumpărătorilor care se califică drept consumatori (generali), cât și cumpărătorilor care se califică drept consumatori de afaceri.

2.5 Toate drepturile și reclamațiile, așa cum sunt stipulate în acești Termeni și Condiții Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlace .

2.6 SmartPlace Marketplace are dreptul de a schimba acești Termeni și Condiții Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlacL . Condițiile modificate vor fi aplicabile de îndată ce vor fi publicate pe site. Dacă un cumpărător plasează o comandă, acesta acceptă astfel aplicabilitatea acestor termeni și condiții.

Articolul 3 – Contact client

3.1 Clientul trebuie să îndeplinească cel puțin următoarele cerințe:

– Clientul trebuie să aibă un cont de client pe SmartPlace ;

– Clientul are vârsta de cel puțin 18 ani;

– Clientul poate fi contactat prin e-mail.

3.2 SmartPlace are întotdeauna dreptul să nu proceseze anumite comenzi sau să atașeze anumite condiții la anumite comenzi.

3.3 Clientul nu are dreptul să îi lase pe alții să îi folosească propriul cont.

3.4 Clientul declară că acționează în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlace  și cu toate legile și reglementările aplicabile.

3.5 Clientul este responsabil pentru acuratețea datelor din contul propriu

Articolul 4 – Comandă și livrare

4.1 Un client poate plasa o comandă pe SmartPlace prin procesul normal de comandă pentru un produs oferit de către platforma.

4.2 Clientul primește o factură de la platforma

Articolul 5 – Rambursare și plată

5.1 Clientul datorează prețul de vânzare al produsului (produselor) achiziționat(e) de la SmartPlace prin intermediul Platformei către SmartPlace.ro .

Articolul 6 – Dispoziții de cumpărare de pe SmartPLace

6.1 Dacă un Client achiziționează un produs prin intermediul Platformei, Clientul se angajează să citească și să accepte termenii și condițiile generale de vânzare ale platformei relevant de la care achiziționează unul sau mai multe produse prin intermediul Platformei.

Articolul 7 – Informații și utilizarea datelor

7.1 SmartPlace nu răspunde pentru nicio informație care nu apare la timp sau pare neclară sau pentru erori manifeste, indiferent de la cine provin informațiile sau cui îi sunt furnizate.

7.2 Clientul declară că știe și acceptă faptul că numele și adresa sa, adresa de e-mail și numărul de telefon vor fi furnizate Vânzătorului în măsura în care acestea sunt necesare pentru a executa Contractul de Vânzare sau în cazul în care Clientul și-a dat acordul pentru acest lucru. Vânzătorul are dreptul să folosească datele Clientului numai în măsura în care acestea sunt necesare pentru a gestiona și executa Contractul de Vânzare sau în cazul în care Clientul a acordat permisiunea de utilizare a datelor.

7.3 Clientul știe că un sistem de evaluare face parte din procesul de vânzare. Clientul va fi invitat prin e-mail. Clientul declară că va participa cu bună-credință, în cazul în care alege să participe. Clientul garantează că toate informațiile furnizate sunt corecte și nu induc în eroare. Clientul se va abține să furnizeze și / sau să menționeze informații ofensatoare, amenințătoare și / sau defăimătoare.

7.4 SmartPlace are întotdeauna dreptul de a refuza să posteze o recenzie pe site sau să o elimine dacă recenzia este în contradicție cu legile sau regulamentele, ordinea publică și / sau moralitatea.

Articolul 8 – comunicarea dintre Client și Platforma

8.1 Toată comunicarea dintre Client și Platforma smartplace.ro care se desfășoară prin intermediul SmartPlace poate fi vizualizată și utilizată de SmartPlace pentru:

  • A sprijini Clientul în caz de întrebări și / sau probleme;
  • A evalua dacă platforma îndeplinește cerințele;
  • A analiza îmbunătățirile procesului

9.2 Clientul acordă permisiunea ca SmartPlace să stocheze, să vizualizeze și să utilizeze comunicarea în conformitate cu prevederile alineatului 1 din acest articol.

Articolul 9 – Diverse

9.1 SmartPlace are dreptul de a restrânge, de a nu acorda sau de a revoca anumite privilegii sau de a bloca utilizarea contului sau posibilitatea de a comanda, , în funcție de istoricul comercial al unui Client; acest lucru fiind la discreția  exclusivă a SmartPlace .

Articolul 10 – Clauza de despăgubire

În cazul în care una dintre dispozițiile din cadrul acestor Termeni și Condiții este sau devine inaplicabilă, aplicabilitatea celorlalte dispoziții nu va fi afectată. Se va lua în considerare înlocuirea unei dispoziții inaplicabile cu o dispoziție aplicabilă, care se apropie cât mai mult de dispoziția inaplicabilă.

SmartPlace are întotdeauna dreptul de a întrerupe funcționalitățile în favoarea ofertelor pplatformei de pe piața SmartPlace.

Articolul 11- Legea de reglementare și jurisdicția

 Termenii și Condițiile Generale de Cumpărare prin intermediul SmartPlace  sunt reglementate exclusiv de legislația romaneasca.